Δωρεάν Αποστολές με αγορές άνω των €100,00

emblem

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους κλάδους

Εκδώστε τα παραστατικά σας εύκολα και από παντού

Εφοδιαστείτε με το πιο ισχυρό εργαλείο πληροφόρησης

Αυτόματη αποστολή παραστατικών στο myDATA

Στέλνουμε τα παραστατικά σας στον λογιστή σας

Το πρώτο σας τιμολόγιο σε λιγότερο από 3′

Γιατί χρειάζομαι το emblem;

EmblemValue1EmblemValue2EmblemValue3
ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΜΠΛΟΚΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Ξεκινήστε να εκδίδεται ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τα χειρόγραφα. Χρησιμοποιήστε όποια συσκευή σας βολεύει (κινητό, tablet, PC). Στείλτε τα στον πελάτη σας με ένα κλικ.Με λίγα κλικ βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησης σας (πωλήσεις,ΦΠΑ,υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ).Το emblem είναι πλήρως συμβατό με το myData και καθημερινά χιλιάδες χρήστες διαβιβάζουν τα παραστατικά τους.

Εξειδικευμένες Λύσεις

EmblemValue4EmblemValue4EmblemValue4
emblemTamiaki

EGGRAFI
Δικηγόροι & Συμβολαιογράφοι

EGGRAFI
Τουριστικά Καταλύματα

EGGRAFI
Δεν απαιτεί υψηλό αρχικό κόστος
Χωρίς την αρχική δαπάνη μιας ταμειακής μηχανής ή ενός φορολογικού μηχανισμού, λειτουργεί αποκλειστικά μέσω Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, μπορείτε να ξεκινήσετε να εκδίδετε αποδείξεις λιανικής πώλησης με ΜΟΝΟ 6 ευρώ/μήνα.

Είναι συνδρομητική
Αυτό την καθιστά ιδανική επιλογή για εποχικά επαγγέλματα που λειτουργούν με season κάποιους μήνες το χρόνο. Για την απόσβεση του αρχικού κόστους μιας ταμειακής θα χρειαστεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, σε αντίθεση με το emblemTamiaki που μπορείτε να σταματήσετε τη χρήση της όποτε το επιθυμείτε και να ξεκινήσετε πάλι με την έναρξη της season.

Είναι ευέλικτη
Επειδή ακριβώς λειτουργεί με προαγορά πακέτων σας δίνει την δυνατότητα να “ανεβοκατεβαίνετε” πακέτα συνδρομών ανάλογα με τις ανάγκες σας και την εποχικότητα του κλάδου σας.

Είναι παντού
Επειδή είναι android/windows εφαρμογή μπορείτε να εκδίδεται τις αποδείξεις λιανικής σας από παντού. Από pc/tablet/mobile με ή χωρίς χρήση θερμικού εκτυπωτή με ή χωρίς τη χρήση pos συστήματος.

Αυτόματη αποστολή παραστατικών στο myData
Με την αυτόματη αποστολή των παραστατικών στο myData δεν απαιτείται η αποστολή των αποδείξεων ή των Ζ από τον λογιστή συγκεντρωτικά, σε αντίθεση με μια συμβατική ταμειακή ή φορολογικό μηχανισμό.

Έχει back-office το Emblem
Με την ίδια συνδρομή μπορείτε να εκδίδεται και παραστατικά χονδρικής, δεν θα χρειαστείτε ξεχωριστή εφαρμογή για τα λίγα τιμολόγια. Μπορείτε επίσης να εκδώσετε Πιστωτική Απόδειξης Λιανικής (δεν υπάρχει στις συμβατικές ταμειακές) και να προβάλετε τις υπάρχουσες Αποδείξεις Λιανικής.
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Με λίγα κλικ βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησής σας (πωλήσεις, ΦΠΑ, υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ). Και αυτό είναι σημαντικό να μπορείτε να το κάνετε από παντού: Στο γραφείο, στο δικαστήριο ή και στο δρόμο.

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Το emblem είναι πλήρως συμβατό με το myData και καθημερινά χιλιάδες χρήστες διαβιβάζουν τα παραστατικά τους.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ CRM – ORGANIZER
Καταχωρήστε τα ραντεβού σας, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα δικαστήρια σας κλπ. Όλα τα γεγονότα εμφανίζονται στο ενσωματωμένο ημερολόγιο με πολλές διαφορετικές μορφές.

ΠΡΟΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ανα τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώνουμε την προκαταχωρημένη λίστα των γραμματίων όπως ακριβώς υπάρχει στην Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ
Έτοιμες για επιλογή κατά την τιμολόγηση του παραστατικού όλες οι απαραίτητες Κρατήσεις/Επιβαρύνσεις πληροφοριακές και μη. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να υπολογίζονται αυτόματα οι κρατήσεις με βάση το Ποσό Αναφοράς και επίσης η επιλογή να επηρεάζεται ή όχι το Πληρωτέο.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΣΑΣ
Μπορείτε να καταχωρήσετε όλων των ειδών τα έσοδα (μέρισμα Δικηγορικού Συλλόγου). Εύκολος και γρήγορος χαρακτηρισμός και διαβίβαση των εξόδων σας (ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα, ενοίκια).


ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Με λίγα κλικ βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησής σας (πωλήσεις, ΦΠΑ, υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ). Και αυτό είναι σημαντικό να μπορείτε να το κάνετε από παντού: Στην υποδοχή, στο αυτοκίνητο ή και στο λιμάνι.

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Το emblem είναι πλήρως συμβατό με το myData και καθημερινά χιλιάδες χρήστες διαβιβάζουν τα παραστατικά τους.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ CRM – ORGANIZER
Καταχωρήστε τα ραντεβού σας, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τις κρατήσεις σας κλπ. Όλα τα γεγονότα εμφανίζονται στο ενσωματωμένο ημερολόγιο με πολλές διαφορετικές μορφές.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΦΟΡΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
Με την έκδοση του παραστατικού τιμολόγησης δημιουργείται αυτόματα η απόδειξη φόρου διαμονής με προκαταχωρημένα όλα τα στοιχεία.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑ SEASON
Τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή στο Emblem όλο το χρόνο ακόμα και όταν η επιχείρησή σας δεν λειτουργεί. Ακόμα και όταν η συνδρομή σας δεν είναι ετήσια.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
Διαχειρίζεστε πάνω από ένα καταλύματα; Μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσα από έναν λογαριασμό, μία συνδρομή και ενιαία πληροφόρηση.

EmblemValue4EmblemValue4EmblemValue4
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για Αγρότες

EGGRAFI
Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

EGGRAFI
Emblem Ergani

EGGRAFI
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Με λίγα μόλις κλικ βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησής σας (πωλήσεις, ΦΠΑ, υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ). Και αυτό είναι σημαντικό να μπορείτε να το κάνετε από παντού: από κινητό, λάπτοπ και τάμπλετ

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Το emblem είναι πλήρως συμβατό με το myData και καθημερινά χιλιάδες χρήστες διαβιβάζουν τα παραστατικά τους. Είναι συμβατό με τη νέα νομοθεσία. Μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες κάθε παραγωγού και αγρότη.

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
Το Emblem έχει τη δυνατότητα έκδοσης κάθε είδους παραστατικού. Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κλάδου, υπάρχει δυνατότητα έκδοσης παραστατικών όπως: Τίτλος Κτήσης, Παραστατικό Αυτοτιμολόγησης, Παραστατικό Εκκαθάρισης, κ.α.
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Με λίγα μόλις κλικ μπορείτε να εκδώσετε τα παραστατικά σας και να τα διαβιβάστε στο myData με την απαραίτητη φορολογική σήμανση, από όποια συσκευή θέλετε όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε επίσης να βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησής σας (πωλήσεις, ΦΠΑ, υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ).

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Το emblem είναι πλήρως συμβατό με το myData και καθημερινά χιλιάδες χρήστες διαβιβάζουν τα παραστατικά τους. Ενώ ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τη NOVUS CONCEPTUS O.E. πιστοποιημένο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αναλαμβάνει τη σήμανση των παραστατικών με τον απαραίτητο αριθμό MARK και το αντίστοιχο QRcode που πρέπει να λαμβάνουν πριν τη διαβίβασή τους.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ & ΠΟΡΩΝ
Με τη χρήση αύλου φορολογικού μηχανισμού, όπως είναι ο πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης, μπορείτε να γλυτώσετε χρόνο από τις καθημερινές δραστηριότητες της επιχείρησής σας αλλά και πόρους (όπως γραφική ύλη, εξοπλισμό). Μπορείτε να εκδίδετε τις αποδείξεις σας και να τις στέλνετε στους πελάτες με email,sms ή με όποια άλλη ηλεκτρονική μορφή επιθυμείτε.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Με τον πάροχο ηλεκτονικής τιμολόγησης μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις λιανικές σας συναλλαγές με ευκολία, οι αποδείξεις σας λαμβάνουν τον «Μοναδικό Αριθμό Καταχώρισης» (ΜΑΡΚ) καθώς και τον κωδικό QR code που φέρουν υποχρεωτικά τα ψηφιακά παραστατικά με σκοπό την αυθεντικοποίηση αυτών.

Δυνατότητες του EmblemErgani
Ολοκληρωμένη λύση για επιχειρήσεις με εσωτερικό ή εξωτερικό λογιστήριο

Stand-alone λύση, χωρίς ανάγκη εφαρμογής μισθοδοσίας

Αυτόματη real-time ενημέρωση από το ΕΡΓΑΝΗ

Σχεδιασμός και διαχείριση ψηφιακού ωραρίου εργασίας

Καταγραφή κινήσεων εσόδου και εξόδου εργαζομένων

Δημιουργία και διαμόρφωση πλάνου αδειών

Μοντέρνος σχεδιασμός, χωρίς ανάγκη εγκατάστασης

Εύκολο στην χρήση και από mobile εφαρμογές, χωρίς ανάγκη εκπαίδευσης

Καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού σας
Emblem Modules!

EmblemValue4EmblemValue4
Emblem PAY

EGGRAFI
Emblem E-Shop Connector

EGGRAFI
Η δική σας πλατφόρμα πληρωμών, εντός του Emblem. Με το emblem PAY μπορείτε να έχετε online αυτόματη εξόφληση των παραστατικών σας με μόλις ένα κλικ. Το Emblem PAY σε συνεργασία με τη Stripe σας παρέχουν εύκολες και ασφαλείς πληρωμές.
Το Emblem E-Shop Connector είναι μία επέκταση του emblem. Με το Emblem E-Shop Connector μπορείτε να πραγματοποιήσετε διασύνδεση του λογαριασμού σας με το e-shop σας. Οι πλατφόρμες e-shop που υποστηρίζονται είναι: WooCommerce, Opencart, CloudCart και Prestashop.
*Διασύνδεση πραγματοποιείται μόνο στο πακέτο συνδρομής Ultra.