Δωρεάν Αποστολές με αγορές άνω των €100,00

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα gbsystems.gr, μια εταιρεία με έδρα τη Βέροια. Στην GBSYSTEMS παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου εφαρμόζοντας τις πιο προηγμένες τεχνικές:

  1. σχεδιασμού ιστοσελίδων,
  2. κατασκευή ιστοσελίδων
  3. κατασκευή e-shop
  4. Digital marketing,
  5. Digital Hotel Marketing
  6. σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας (Digital Branding)

Η κατασκευή επαγγελματικής Ιστοσελίδας, είναι η παρουσίαση της επιχείρησής στο διαδίκτυο. Σκοπός μας είναι να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την ισχυροποίηση του brand name τους με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών όπως HTML5, CSS3, Bootstrap κ.α. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη σχεδίαση της ιστοσελίδας, με προσοχή στις γραφιστικές λεπτομέρειες εμπνευσμένοι από τα τελευταία trends του web design παγκοσμίως.

Φιλοσοφία μας είναι να μην χρησιμοποιούμε έτοιμα αγορασμένα templates, γι αυτό η σχεδίαση της ιστοσελίδα σας θα είναι μοναδική! Κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας έχετε την δυνατότητα να βλέπετε πως εξελίσσεται και να μας διατυπώνεται παρατηρήσεις και σχόλια. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που προσαρμόζονται σε συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets, φιλικές στις μηχανές αναζήτησης. Παρέχουμε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και σας εκπαιδεύουμε σε αυτό πριν την παράδοση της ιστοσελίδας.

Η τιμή για την σχεδίαση και την κατασκευή μιας ιστοσελίδας διαμορφώνεται κυρίως από τον αριθμό των κατηγοριών της, τις γλώσσες, αλλά και από κάποιους άλλους παράγοντες. Καθημερινά η ομάδα μας ενημερώνεται για τα τις τελευταίες εξέλιξης του web design, της κατασκευής ιστοσελίδων και των τεχνικών του SEO, διασφαλίζοντας για την ιστοσελίδα σας εργονομία και υψηλές επιδόσεις.

Όσο καλοσχεδιασμένη και εύχρηστη να είναι μια ιστοσελίδα, δεν αρκεί. Βασικό συστατικό μιας επιτυχημένης προβολής στο διαδίκτυο, είναι να την βρίσκουν υποψήφιοι πελάτες. Δύο βασικοί τρόποι για να το πετύχουμε αυτό, είναι βελτιώνοντας την κατάταξή της στις οργανικές αναζητήσεις (SEO), αλλά και με τη διαφήμιση στην Google ( adwords ). Στην GBSYSTEMS γνωρίζουμε τον τρόπο να προβάλουμε την ιστοσελίδα σας στο σωστό κοινό την κατάλληλη στιγμή.

Στη GBSYSTEMS είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με σπουδές και μεταπτυχιακούς τίτλους στην πληροφορική και στην γραφιστική και κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, την σχεδίαση, την κατασκευή και την προώθηση των ιστοσελίδων. Έχοντας πολυετή εμπειρία μπορούμε να σχεδιάσουμε και να προγραμματίσουμε ακριβώς αυτό που θα μας ζητήσετε.

Η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την διεύρυνση του πελατολογίου με ελκυστικό περιεχόμενο, θέτοντας στόχο την πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης. Σχεδίαση και κατασκευή μοναδικών ιστοσελίδων, που ‘ παίζουνε ’ παντού (desktops, tablets, smartphones). Εμπνευσμένοι από τα τελευταία trends του web design, για εμάς κάθε ιστοσελίδα αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο τέχνης…

Όσο επιτυχημένα και αν έχει γίνει η σχεδίαση και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας, αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί η προώθησή της στις μηχανές αναζήτησης(internet marketing). Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη προώθηση και διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στόχος του internet marketing είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, στο κοινό που επιθυμείτε.

Συνδυάστε την κατασκευή της νέα σας ιστοσελίδας με την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πουλήστε τα προϊόντα σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 365 ημέρες τον χρόνο. Βρίσκεστε για παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη; Εκμεταλλευτείτε την δύναμη του διαδικτύου και δημιουργήστε πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας σας (e-shop).

Στην GBSYSTEMS σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ξενοδοχειακές ιστοσελίδες που ‘πουλάνε’. Γνωρίζουμε και προβάλουμε τα δυνατά σας σημεία εκεί που πρέπει, δημιουργούμε προσφορές με σκοπό την μείωση των OTAS και την αύξηση των direct κρατήσεων. Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO,GOOGLE ADWORDS)…

Το λογότυπο αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο μιας επιχείρησης, είναι η εταιρική της ταυτότητα. Είναι η πρώτη εικόνα της επιχείρησης και αυτή που την ακολουθεί για πάντα. Στην Gbsystems, εκτός από την κατασκευή της επαγγελματική σας ιστοσελίδας, αναλαμβάνουμε και την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας (σχεδίαση λογότυπου, κάρτες, επιστολόχαρτα κ.τ.λ).