Δωρεάν Αποστολές με αγορές άνω των €100,00

Εξυπηρέτηση Πελατών

Πληροφορίες

gbsystems.gr
Κεντρικής 17, Βέροια 59132
Τηλ : 23310-71781                                            Fax: 2331120310                                                    Email: info@gbsystems.gr 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας προτιμήστε να μας στείλετε email αντί για τηλέφωνο.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:

Αντικαταβολή:
Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 2,00€/αποστολή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας:

1. ALPHA BANK (IBAN): GR14 0140 8290 8290 0200 2004 932
Δικαιούχος: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

Στείλτε μας το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με e-mail στο info@gbsystems.gr . Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή) και με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα. Μετά από 1 εργάσιμη ημέρα, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Παραγγελίες χωρίς τα παραπάνω στοιχεία δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το κατάστημά μας. Για έκδοση τιμολογίου άνω των 500 ευρώ ή απόδειξης λιανικής, είναι απαραίτητη η εξόφληση μέσω τραπεζικού συστήματος.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να πληρώσετε μόνο εντός καταστήματος με MasterCard και τη Visa κ.λ.π. Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ’ ευθείαν στην Τράπεζα, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.

Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών.